x 
Cart empty

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Küldetésünk

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Küldetésünk, hogy

  • szakmailag és etikailag összefogjuk a hazai értékelemzési életet, bekapcsolódva a nemzetközi értékelemzés vérkeringésébe, valamint
  • növeljük a gazdasági-társadalmi fejlődés elősegítése érdekében az állami- és köz-szféra teljesítményét, valamint a hazai vállalkozások versenyképességét.

A MÉT tagjaiként hiszünk abban, hogy felelősségünk van a nemzetgazdaság hatékonyságának fokozásában. A Társaság minőségi és jó szellemű feladat-ellátásai az értékelemzési szolgáltatás minőségét is emelni fogják, ez pedig az elégedettebb megrendelői kört, majd a piac növekedését eredményezi.

Annak érdekében, hogy Társaságunk meghatározó szerepet tudjon betölteni a magyar gazdaság működésében, szervezeti megerősödésre, valamint összehangolt fellépésre van szükség.

Törekszünk a nyitottságra, átláthatóságra, egyenlő jogokra, esélyegyenlőségre, versenysemlegességre, mert ez feltétele annak, hogy valamennyi tagunk közreműködjön a társaság közös céljainak megvalósításáért.

Egy olyan társaságot kívánunk létrehozni, mely a tagokat közösségbe szervezi, illetve ahol a tagok kölcsönösen támogatják egymást, élvezik az együttműködés tudástöbblet-generáló szinergiahatásait.