x 
Cart empty

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tagjaink

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A MÉT azon tagjai, akik nyilatkozatukkal hozzájárultak nevük és adataik közzétételéhez:

S.

Név

Irsz

Város

E-mail címe

1. Acsádi Zsolt (AVS) 2100 Gödöllő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
2. Antal Laura 1131 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
3. Anwar Mustafa Dr. (CVS®-Life) 1037 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
4. Bartos Nóra 1149 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
5. Bereczki Melinda (AVS) 2100 Gödöllő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
6. Fejér György 1237 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
7. Fodor László Jenő 2074 Perbál Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
8. Francsics-Horgosi Nóra (AVS) 1165 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
9. Hegedűs József Dr. (CVS®-Life, PVM) 1126 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10. Hoffer Ilona Dr. (CVS®-Life, PVM, TVM) alelnök 1025 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
11. Iványi Attila Szilárd Dr. (CVS®-Life, PVM) 1025 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
12. Jákub Beáta (AVS) 1153 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
13. Jancsó-Felegyi Ottó (AVS) 1054 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
14. Józó Muriel (AVS) 5900 Orosháza Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
15. Katona Viktória Nóra 1028 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
16. Keszi-Szeremlei Andrea Dr. (AVS) 7761 Kozármisleny Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
17. Kovács Dina (AVS)  2360 Gyál Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
18. Kovács Lajos 1112 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
19. Magyar Márton (AVS) 1054 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
20. Márkus Gábor (PVM, TVM) alelnök 8000 Székesfehérvár Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
21. Nádasdi Ferenc Dr. (CVS®-Life, PVM) 1161 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
22. Nagy Rita (AVS) 1054 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
23. Nagybákay Antal 1012 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
24. Nándori Martina (AVS) 2687 Bercel Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
25. Orbán Tamás (CVS®-Life) 2400 Dunaújváros Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26. Pető Zoltán alelnök 2081 Piliscsaba Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
27. Reuss Pál Dr. 1118 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
28. Rimanóczy Zsolt (AVS) 1138 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
29. Ritecz János (PVM) Etikai Bizottság elnök 2071 Páty Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
30. Sipos Tibor 7300 Komló Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
31. Szabó Edit 7564 Kaszópuszta Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
32. Szabó Olivér Dániel (AVS) 1077 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
33. Szaksz Ferenc 1131 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
34. Szaksz Gábor (AVS) 1131 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
35. Szekeres Klára (CVS®-Life, PVM) alelnök, MB elnök 1222 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
36. Széles Zsuzsanna Dr. (AVS) alelnök 2100 Gödöllő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
37. Szóka Károly Dr. (AVS) 9400 Sopron Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
38. Tóth Antal Dr. (CVS®-Life) 1165 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
39. Varga Attila Dr. elnök 1147 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
40. Veszteg József 1181 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
41. Weiner-Bodnár Szabina (AVS) 1211 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
42. Zarándné Dr. Vámosi Kornélia 1161 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Jogi tagok      
1. Paksi Atomerőmű Zrt. 7031 Paks  
  Pekárik Géza 7031 Paks Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Égner Ibolya (CVS®) 7031 Paks Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Héjja László (CVS®) 7031 Paks Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Müller József (CVS®) 7031 Paks Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
2. FÓKUSZ-2 Kft. 1067 Budapest  
  Tarjáni István (CVS®, PVM, TVM) alelnök 1067 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Tarjániné Illés Tünde (CVS®, PVM, TVM) NCO elnök 1067 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Tarjáni Ariella Janka (AVS) 1067 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
3. PERFEKTUM PROJEKT Kft. 1036 Budapest  
  Czeglédy Gergő 1036 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Berkes Gergely (AVS) 1125 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  MÉT Titkárság      
  Szentpéteriné Kovács Zsuzsa titkárságvezető 1126 Budapest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.